Over

Actief sinds 1993

Welkom bij aandelentips.com, een website gericht op het geven van professioneel, maar niet persoonlijk, advies over beleggen in aandelen. De oprichter van deze website, Tom Lassing, begon zijn carrière in de wereld van beleggen al in 1993 met het starten van een nieuwsbrief over het onderwerp. Na jaren van onderzoek en ervaring opgedaan te hebben in verschillende rollen in de financiële sector, begon hij in 2000 zijn eigen start-up.

Sindsdien heeft Tom vele investeringsprojecten opgezet en websites opgericht waarop hij schrijft over beleggen. Hij gelooft sterk in het uitbrengen van producten met daarin zijn eigen onafhankelijke mening, waarbij de belangen van de lezers altijd op de eerste plaats staan. Tom is gepassioneerd over beleggen en deelt graag zijn kennis en ervaring met zijn lezers.

Op aandelentips.com bieden wij een scala aan diensten, waaronder analyse van aandelen via het AI rapport, video’s via ons YouTube kanaal en de gratis Beursbox Nieuwsbrief. Wij geloven dat een goede diversificatie van uw portefeuille de sleutel is tot succes in de lange termijn.

Onze website is ontworpen om eenvoudig te navigeren en biedt u als bezoeker toegang tot de meest recente marktgegevens en onze analisten-insights. We bieden ook regelmatig webinars en seminars aan, waar onze klanten de kans krijgen om hun kennis over beleggen te verdiepen en vragen te stellen aan onze experts.

Als u op zoek bent naar betrouwbare informatie over beleggen, kijk dan niet verder dan Aandelentips.com. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden voor onze diensten. Wij staan klaar om u te helpen uw financiële doelen te bereiken.

Namens het team van Aandelentips.com

Tom Lassing

Bestel hier het begin 2023 uitgegeven AI rapport! AI is de snelst groeiende sector ter wereld!

missie​

Onze missie is om onze klanten/lezers te helpen hun financiële doelen te bereiken door hen via rapporten, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en webinars te voorzien van professionele en onafhankelijke informatie over beleggen. Wij geloven dat, door samen te werken met collega analisten wij de lezers en bezoekers goed kunnen ondersteunen bij elke stap van hun eigen beleggingsreis. Zodat ze hun doelen waaronder eventueel financiële vrijheid, kunnen bereiken.

visie​

Onze visie is om onze lezers te helpen hun financiële doelen te bereiken door hen professionele en onafhankelijke informatie over beleggen te bieden via rapporten, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en webinars. Wij geloven dat diversificatie van uw portefeuille de sleutel is tot succes in de lange termijn en door samen te werken met collega analisten, kunnen wij onze lezers en bezoekers goed ondersteunen bij elke stap van hun beleggingsreis.